Νέα συγκέντρωση σήμερα κατά του νόμου Κεραμέως

on .

PERIFEREIA

• Άλλη μία συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου Κεραμέως για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και την πανεπιστημιακή αστυνομία θα κάνουν σήμερα, Πέμπτη και ώρα 12 μ. στην Περιφέρεια φοιτητικοί σύλλογοι και εκπαιδευτικά σωματεία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «απέναντι στην τρομοκρατία, στη διάλυση της δημόσιας-δωρεάν υγείας και παιδείας, οι φοιτητικοί σύλλογοι, τα εκπαιδευτικά σωματεία, τα συνδικάτα και οι ομοσπονδίες των εργαζομένων, πρέπει να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, με μαζικές γενικές συνελεύσεις στις σχολές και τους χώρους δουλειάς, με μαζικές κινητοποιήσεις για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου, για τη συνολική απόκρουση των αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών μέτρων».
Η ΑΔΕΔΥ
Τη στήριξή του στο σημερινό συλλαλητήριο εκφράζει και το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ καλώντας τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» σ’ αυτό. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η Κυβέρνηση «βάζει ακόμα περισσότερα εμπόδια για τα παιδιά των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, «σπρώχνει» τους νέους στα ιδιωτικά κολέγια και διαμορφώνει ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας στα Πανεπιστήμια».