«Σοκ» από τον αιφνίδιο θάνατο του Αθ. Τζοβάρα

on .

EKAB ASTHENOFORO

• «Σοκ» προκάλεσε στην κοινωνία των Ιωαννίνων η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 60χρονου ξενοδόχου Θανάση Τζοβάρα.
Ο άτυχος επιχειρηματίας εντοπίστηκε χθες νεκρός στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου που διαχειριζόταν στην Κεντρική Πλατεία, από πελάτη που τον αναζητούσε.
Στο ξενοδοχείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει καμία υπηρεσία καθώς ο επιχειρηματίας είχε ήδη καταλήξει. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Ψήφισμα για το θάνατο του Θανάση Τζοβάρα εξέδωσε χθες η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, της οποίας είχε διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
• Εκτός του Αθ. Τζοβάρα απεβίωσε και ο συνεπώνυμός του Γιώργος Τζοβάρας, που ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δωδώνης, ο οποίος εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα.

Νεκρή λουόμενη
Προχθές σημειώθηκε και ένας δεύτερος ξαφνικός θάνατος, αυτός στη θαλάσσια περιοχή της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα. Αφορά μια 75χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις μέσα από τη θάλασσα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.