Δεχόταν παρεμβάσεις και πιέσεις στο έργο του και ανεξαρτητοποιήθηκε!

on .

DHMARXEIO DODONHS

• Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωδώνης, ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Λώλος δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Ενότητα Προοπτικής». Αναφέρει σχετικά:

«Σήμερα στις 6 Ιουνίου 2022 υποβάλλω την παραίτησή μου από την Παράταξη «Ενότητα Προοπτικής» και δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος έως την λήξη της θητείας του δημοτικού συμβουλίου.

»Καταρχήν να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Αντιδήμαρχο, με ευθύνη την δημοτική ενότητα του Αγίου Δημητρίου, και να εκφράσω την λύπη μου και την δυσαρέσκειά μου, επειδή δεχόμουν παρεμβάσεις και πιέσεις στο έργο μου σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα αιτήματα και προβλήματα δημοτών να παραμένουν άλυτα!

»Επίσης να ευχαριστήσω τους Προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Δωδώνης για την συνεργασία τους και να γνωρίζουν ότι θα είμαι στην διάθεσή τους για το καλό του Δήμου μας. Δηλώνω ότι θα είμαι παρών στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών του Δήμου Δωδώνης, με ευθύνη και συνέπεια».

Την παραπάνω δήλωση ανεξαρτητοποίησης ο κ. Λώλος κοινοποίησε και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Αυτοδιοίκησης).