H Αντωνία Μοροπούλου Επιτ. Διδάκτορας Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

on .

MOROPOYLOY ANTONIA

• Τελετή Αναγόρευσης της Ομότιμης Καθηγήτριας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου Αντωνίας Μοροπούλου σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Ιουνίου και ώρα 20.00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς».

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Α.Δ. Αλμπάνη, έπαινο της τιμωμένης από τον Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Θεόδωρο Ε. Ματίκα, ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Καθηγητή Απόστολο Θ. Αυγερόπουλο, περιένδυση της τιμωμένης με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής Αναπληρωτή Καθηγητή Βασίλειο Β. Δημακόπουλο, επίδοση των τίτλων από τον Πρύτανη και ομιλία της κ. Μοροπούλου με θέμα «Ο ρόλος της Επιστήμης και Μηχανικής των Υλικών σε μεγάλα διεπιστημονικά έργα Προστασίας της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Πανάγιος Τάφος, Αγιά Σοφιά, Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, Γεφύρι Πλάκας)».

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών Οργάνων. Συμμετέχουν οι φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Χασιώτης Ανδρέας, τρομπέτα, Μεντεσίδης Δημήτριος, φλικόρνο, Κάγκας Χαράλαμπος, γαλλικό κόρνο, Χασιώτης Φίλιππος, τενόρο τρομπόνι και Γκριτζέλης Μιχαήλ, τούμπα. Διδασκαλία - Μουσική Επιμέλεια: Σάββας Γκριτζέλης, διδάσκων ΤΜΣ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

• Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας και μέσα από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/uoi.