Εκπροσώπους εταιριών κρουαζιέρας υποδέχθηκε ο Δήμος Ηγουμενίτσας

on .

KROYAZIERA

• Εκπροσώπους εταιριών πολυτελούς κρουαζιέρας από το εξωτερικό υποδέχθηκε ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Γραφείο Τουρισμού, μετά από πρωτοβουλία του ΟΛΗΓ για διοργάνωση ταξιδιού εξοικείωσης-γνωριμίας, με στόχο την αξιοποίηση και ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στην περιοχή. 

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα εξοικείωσης αφορά στην προβολή του λιμένα της Ηγουμενίτσας, της πόλης της Ηγουμενίτσας, αλλά και γενικότερα των σημείων ενδιαφέροντος της Θεσπρωτίας, καθώς και των προσφερόμενων τουριστικών δραστηριοτήτων, προκειμένου οι εκπρόσωποι των εταιριών να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των φυσικών και πολιτιστικών πόρων, αλλά και του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής. 

Την αντιπροσωπεία των εταιρειών υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ι. Λώλος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ελευθ. Κώστας μαζί με στελέχη της ΟΛΗΓ Α.Ε. στο Πνευματικό κέντρο  «ΠΑΝΘΕΟΝ», όπου προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο Δήμαρχος κατά την συνάντηση, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή, καθώς και την τουριστική δυναμική της.