Η ΔΩΔΩΝΗ κάνει… άλμα και στην αγορά των σνακ!

on .

DODONH SNACK

Νέα εμπορικά «μονοπάτια», παραμένοντας όμως σταθερά στον κλάδο των τροφίμων, εξερευνά η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία αποφάσισε να επεκταθεί και στον τομέα των σνακ. 

Δημιούργησε λοιπόν μία σειρά από καινούρια προϊόντα, τα οποία έχουν έναν κοινό παρονομαστή! Βασικό συστατικό τους είναι η αγαπημένη φέτα ΠΟΠ!

Τα καινούρια σνακ ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη τοποθετημένα σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ηπείρου και σε πάρα πολλά σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ σύντομα θα τα βρίσκει κανείς και στα περίπτερα όπως τα τσιπς.

Ο Δ/νων Σύμβουλος

Την παρουσίαση των σνακ έκανε χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Μιχάλης Παναγιωτάκης κάνοντας λόγο για καινοτομία η οποία εντάσσεται στην προσπάθεια να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί περαιτέρω η Ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία. 

Τα Baked Cheese Thins είναι ένα σνακ υψηλής διατροφικής αξίας για κάθε στιγμή της ημέρας. Όπως σημείωσε ο κ. Παναγιωτάκης, αντίστοιχο προϊόν δεν υπάρχει σήμερα στην αγορά. Με επίκεντρο τη φιλοσοφία της εταιρείας για ποιοτικά και αγνά προϊόντα, τα νέα αυτά προϊόντα συνδυάζουν την ιστορία της ΔΩΔΩΝΗ με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής σνακ. Συγκεκριμένα, παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά, είναι ιδανικά για χορτοφάγους, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και ξηρούς καρπούς. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης η οποία προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητά τους σε τυρί. 

Κυριαρχεί η φέτα!

Ο Δ/νων Σύμβουλος δήλωσε περήφανος και έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό προϊόν χαρακτηρίζοντας το λανσάρισμά του στην αγορά ως μία πολύ σημαντική στιγμή για την Ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία. Όπως είπε, η φέτα αποτελεί το 70% της συνολικής σύστασης των νέων σνακ. «Με τη φέτα μπορούν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές. Εξάλλου, η νέα γενιά έχει άλλη αντίληψη σχετικά μ’ αυτά και η ΔΩΔΩΝΗ θέλει να είναι μπροστά», σημείωσε ο κ. Παναγιωτάκης. Ερωτηθείς δε αν η βιομηχανία ανησυχεί μήπως η τρέχουσα κρίση που προκαλεί μείωση της παραγωγής γάλακτος επηρεάσει την παραγωγή, διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα επάρκειας πρώτων υλών.

Όσο για την ίδια την κρίση και τις τιμές, σημείωσε πως «προσπαθούμε να απορροφούμε τα αυξημένα έξοδα ώστε να μην περάσουν στον καταναλωτή». Εκτίμησε όμως πως το 2023 θα είναι πιο περίεργη χρονιά από αυτή που διανύουμε με αυξημένα προβλήματα στην τσέπη του πολίτη. 

Τα νέα σνακ

Τα νέα σνακ ΔΩΔΩΝΗ, τα Βaked Cheese Thins είναι διαθέσιμα σε τρεις γεύσεις: Τomato & Oregano, η οποία αποτελεί μια πινελιά σε ένα κλασικό ελληνικό γευστικό συνδυασμό με την προσθήκη τομάτας και ρίγανης, για μια έντονη μεσογειακή γεύση, Jalapeno Chilli, μία ελαφρώς πικάντικη αλλά ισορροπημένη επιλογή, η οποία ξεχωρίζει και  δίνει μια δυνατή εμπειρία γεύσης και Caramelised Onion, ένας gourmet συνδυασμός, καραμελωμένων κρεμμυδιών, ο οποίος ισορροπείται από γλυκές νότες.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ