Από οπαδική βία μέχρι μουσική στη… διαπασών!

on .

SYLLHPSH XEIROPEDES

• Δεν… πλήττουν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου καθώς η μικροεγκληματικότητα καλά κραττεί και στην περιοχή μας, με το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ να περιλαμβάνει συνήθως μία ποικιλία ειδήσεων που αφορούν σε διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις της τοπικής Αστυνομίας, δύο άτομα συνελήφθησαν στην Άρτα για υπόθεση οπαδικής βίας. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν ενήλικα και ένα ανήλικο, που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απόπειρα παράνομης βίας, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του. 

Οι δύο δράστες εξύβρισαν και απείλησαν έναν άνδρα, προκαλώντας του παράλληλα εκδορές στο λαιμό με τα χέρια. Ύστερα από αναζητήσεις, συνελήφθησαν διαδοχικά σε περιοχές της Άρτας και οδηγήθηκαν στον τοπικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Tα είχε… τσούξει!

Επίσης σε περιοχή της Άρτας συνελήφθη ένας άνδρας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου επειδή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. υπό την επίδραση οινοπνεύματος, έχοντας μάλιστα μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Xρωστούσε ποινή

Δεν κατάφερε να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα ένας αλλοδαπός φυγόποινος. Συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου της Κακαβιάς. Σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Καρδίτσας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δυνατά η μουσική

Τέλος, ο ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στα Γιάννενα επειδή διαπιστώθηκε πως είχε βάλει την ένταση της μουσικής στο μαγαζί του πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.