Τρεις συλλήψεις στα Γιάννενα για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών!

on .

NARKOTIKA 23 4 24

Καμία πληροφορία δεν αφήνουν αναξιοποίητη οι αστυνομικοί της Ηπείρου στην καθημερινή μάχη που δίνουν κατά των ναρκωτικών. Στο στόχαστρό τους δεν είναι μόνο τα μεγάλα φορτία, αλλά και η διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στις τοπικές «πιάτσες».

Σ’ αυτό το πλαίσιο συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Γιάννενα από αστυνομικούς της Δίωξης τρεις ημεδαποί (2 άνδρες και μια γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 45 και 24 ετών, αφού όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα ο 24χρονος είχε προμηθεύσει τον 45χρονο με μικροποσότητα κοκαΐνης. 

Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνες που ακολούθησαν τόσο στα σπίτια τους όσο και στο σπίτι της ημεδαπής, όπου φιλοξενείται ο 24χρονος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 8,02 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 3 ναρκωτικά χάπια, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό 90 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.