ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Κάποιοι στην Κυβέρνηση έχουν βγάλει τα καπίστρια!

on .

KAXRIMANHS ENPE

• «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», είναι το θέμα διήμερου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) που ξεκίνησε χθες στην Πάτρα και ολοκληρώνεται σήμερα. 

Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη όμως ήταν αυτή που… έκλεψε τις εντυπώσεις την πρώτη ημέρα του συνεδρίου με την εμπρηστική τοποθέτησή του για την στάση κυβερνητικών στελεχών, εξαιρώντας φυσικά τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. Αφού επισήμανε ότι δεν είναι αντικυβερνητικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που με προβληματίζει σήμερα είναι ότι τρέχει πάρα πολύ ο Πρωθυπουργός, αλλά στη νέα κυβέρνηση κάποιοι έχουν βγάλει τα καπίστρια. Δηλαδή δεν τρέχουν με την κίνηση που κάνει ο Πρωθυπουργός. Πας να συνεννοηθείς για απλά πράγματα, αλλά δεν βάζουν πλάτη».

Αναφερόμενος στις περικοπές πόρων τόνισε ότι τα χρήματα που παίρνουν οι Περιφέρειες δεν αρκούν για τίποτα! «Κόψτε ένα επίδομα κύριοι, γέμισε η αγορά επιδόματα», ανέφερε, ενώ κλείνοντας την τοποθέτησή του αφού μίλησε και πάλι με εγκωμιαστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό που «λύνει πολλά θέματα» και «κάνει πολύ σοβαρή δουλειά», τα έβαλε με τους υπουργούς. «Δεν μπορεί ένας υπουργός να τον παίρνει ένας Περιφερειάρχης τριάντα φορές και να μην σηκώνει το τηλέφωνο. Ν’ αλλάξουν τακτική», τόνισε σε αυστηρό ύφος.