Κ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ: Η επιλογή μου από τη Ν.Δ. με γεμίζει ευθύνη…

on .

DARDAMANHS KONSTANTINOS 18 6 2019

• Με αφορμή τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Εκλογική Περιφέρεια των Ιωαννίνων, ο υποψ. βουλευτής Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, σε γραπτή δήλωσή του, ζητά την στήριξη των Γιαννιωτών αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η δημιουργία του Μητρώου Στελεχών ήταν η αφορμή για πολλούς νέους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, να δουν την πολιτική με διαφορετικό τρόπο. Δυόμιση χρόνια μετά, από αυτή τη μήτρα αξιοκρατικής ανάδειξης και ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας, δεκάδες στελέχη μεταξύ των οποίων κι εγώ, επιλέχθηκαν για να δώσουν τη «μάχη» των εκλογών της 7ης Ιουλίου και ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ.
»Η επιλογή μου από το κόμμα, ως υποψήφιου βουλευτή για το Νομό Ιωαννίνων, τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, με γεμίζει με ευθύνη και αισιοδοξία: ευθύνη γιατί επελέγην να μεταδώσω το μήνυμα της μεγάλης μας Παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της και επόμενου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αισιοδοξία, γιατί οι εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτούν την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.
»Αν πριν από έναν χρόνο αισθανόμουν βαριά την υποχρέωση έναντι της γενιάς μου, να κερδίσουμε ως χώρα το στοίχημα για να μη φύγουν άλλοι συνομήλικοί μου στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, ένα χρόνο μετά, όντας πατέρας, συναισθάνομαι τη βαριά δέσμευση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε…».

Web Baner Antigoni