Πολιτικές «Black Friday» καταλογίζει στον Περιφερειάρχη Ηπείρου ο Σπ. Ριζόπουλος

on .

RIZOPOYLOS SPYROS 19 10 2021

• Για πολιτικές «Black Friday» που στερούν από την Ήπειρο όσα αξίζει κατηγορεί τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπ. Ριζόπουλος.

Κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε άσκησε για ακόμη μια φορά δριμεία κριτική στην περιφερειακή αρχή και αναφερόμενος στα μεγάλα έργα, όπως ο οδικός άξονας Ιωάννινα – Κακαβιά και το κλειστό γυμναστήριο, μίλησε για πολιτικές εκπτώσεων εκ μέρους του κ. Καχριμάνη.

Όπως είπε ο κ. Ριζόπουλος «χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τις εξαγγελίες για την Ιόνια οδό, στην ουσία δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό ακόμα, αφού το πλαίσιο της δημοπράτησης είναι άγνωστο. Χαρακτηριστικό είναι, το οποίο δεν αντιλήφθηκε κανείς, ότι δεν έγινε αναφορά ως Ιόνια Οδός έγινε αναφορά ως σύνδεση Ιωαννίνων-Κακαβιάς…».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο ότι «δίιχνος, κλειστός αυτοκινητόδρομος δεν νοείται.

Ο αγώνας για να γίνει ο δρόμος τέλειος, ξεκίνησε από εμάς και θα συνεχιστεί. Μας αξίζει ο δρόμος να είναι τέλειος».

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» πρόσθεσε ότι στην ίδια λογική κινήθηκε ο Περιφερειάρχης και στην περίπτωση του κλειστού γυμναστηρίου, αφού επέλεξε την λύση ενός προκάτ, αντί να διεκδικήσει την υλοποίηση της δέσμευσης του προηγούμενου πρωθυπουργού για την κατασκευή νέου στα Γιάννενα. Αναφερόμενος στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο κ. Ριζόπουλος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «… Ο ΦΟΔΣΑ έχει ξεκινήσει τις κινήσεις για τη νομική κατοχύρωση των επιχειρημάτων του κι όλη αυτή η διαμάχη θα λήξει με τον Φορέα νικητή. Ο κ. Καχριμάνης δεν σέβεται τους θεσμούς και το έχει αποδείξει…».

 Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο κ. Ριζόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια του παπα-Θανάση. «Ήταν ένας σκληρός εργάτης του χριστιανισμού και της φιλανθρωπίας. Αν δεν υπήρχε παράδεισος θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε για τον παπα-Θανάση. Θα τον έχω στην καρδιά μου και θα τηρώ όσα μας έμαθε όλα τα χρόνια», ανέφερε.