Οι πρώτοι 19 υποψήφιοι της παράταξης Δημ. Δημητρίου για την Π.Ε. Ιωαννίνων

on .

DHMHTRIOU

• Οι πρώτοι 19 υποψήφιοι για την Π.Ε. Ιωαννίνων του συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Δημ. Δημητρίου παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα.
Ο κ. Δημητρίου τόνισε τη σημασία που αποδίδει στις έννοιες της συμμετοχής και της ενεργούς ανάμειξης στα κοινά, μέσα από τη δραστηριότητα, το επαγγελματικό προφίλ και την κοινωνική δραστηριοποίηση και συμμετοχή των ανθρώπων που πήραν την απόφαση να μοιραστούν μαζί του το όραμα που τους παρουσίασε.
Οι 19 υποψήφιοι είναι:
Αγγέλη Εβίτα του Δημητρίου, σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπ. Ιωαννίνων, Ανυφαντή Ιωάννα του Κωνσταντίνου απόφοιτη Βρεφονηπιακής Σχολής και συντήρησης έργων ζωγραφικής, Γιώτης Χρήστος του Ιωάννη, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γκάρτζιος Αναστάσιος του Βασιλείου, Υπάλληλος στην εταιρία «Πίνδος», Δεβέκος Μιχαήλ (Μίκης) του Θεοδώρου διατηρεί κατάστημα γεωργικών εφοδίων, Κασσαγιάννη (Μαίρη) Μαριγούλα εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης, Κιτσανού Μαργαρίτα του Θεμιστοκλέους, Ιατρός Ειδικός Παθολόγος , (Διευθύντρια ΕΣΥ στο Π.Γ.Ν.Ι – Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ), Κολιούσης Ευάγγελος του Γεωργίου, Συνταξιούχος, πρώην Αστυνομικός, Λακκα Ελένη του Χρυσοστόμου, Πτυχιούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Λάνταβος Αλκιβιάδης του Κωνσταντίνου, Εργάζεται στη ΔΕΗ ως Μηχανολόγος Μηχανικός, Λιούρης Θεοχάρης (Χάρης) του Χρήστου εργάζεται ως πτηνο-κτηνοτρόφος με δική του επιχείρηση, Λυκοτραφίτης Ιωάννης του Δημητρίου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., Μπέκας Σπυρίδων του Γεωργίου, λογιστής-φοροτεχνικός, Ντούρος Ιωάννης του Βασιλείου, Εργάζεται ως Δ/ντης στο 9ο Λύκειο στα Καρδαμίτσια, Πεπόνη Μαρία του Αναστασίου, πτυχιούχος της Νομική Σχολής, Στασσινού Ντόλυ του Σπυρίδωνα, Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας, Στόλης Στέφανος του Χαράλαμπου, Υπάλληλος Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), Τζαρούχης Θεόδωρος του Δημητρίου, Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, Τσακουμης Ιωάννης του Νικολάου, Υπάλληλος Περιφέρειας Ηπείρου στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.