Ο Ράμα να μη προκαλεί τους Ευρωπαίους κάνοντας συμφωνίες με τρίτα μέρη!

on .

RAMA ENTY

• H αλβανική κυβέρνηση παραβίασε τη συμφωνία της 5ης Ιουνίου και δεν πληροί ορισμένες από τις προϋποθέσεις για την έναρξη διαπραγματεύσεων με την ΕΕ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook o Γερμανός Ευρωβουλευτής Michael Gahler, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ιδιαίτερη σημασία έχει και η αναφορά του, ότι η Κυβέρνηση Ράμα, δεν πρέπει να προκαλεί τους Ευρωπαίους φίλους αρνούμενος τους όρους ή να κάνει συμφωνίες με τρίτα μέρη (την Τουρκία δηλαδή) κατά παράβαση του κοινοτικού δικαίου. Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση Ράμα έχει συκοφαντήσει την ΕΕ..
Παρατήρησε ακόμη ότι το ζήτημα του προτεινόμενου «πακέτου κατά της δυσφήμισης» δεν έχει επιλυθεί και ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που εμπλέκονται σε νοθεία ψήφων έχουν διαφύγει της δίωξης. Επιπλέον, είπε, δικαστές και ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν διαφύγει από τη δίωξη για διαφθορά και το ξέπλυμα χρημάτων.
Τέλος, ανέφερε ότι η συνταγματικότητα των εκλογών του Ιουνίου 2019 δεν έχει αποσαφηνιστεί και η μεταρρύθμιση στην δικαιοσύνη είναι αργή.