Ο Ν. Γκόντας ετοιμάζεται για την Ευρωβουλή;

on .

GKONTAS NIKOS

• Με πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται τα κομματικά επιτελεία αυτή την περίοδο για την κατάρτιση των ευρωψηφοδελτίων. Διάφορα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι, ωστόσο ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει» οι τελικές λίστες. 

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί και στην περιοχή μας, καθώς μετά την απόσυρση της Άννας Ασημακοπούλου, η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη βολιδοσκοπήσει ένα άλλο πολιτικό πρόσωπο της περιοχής μας. Ο λόγος για τον πρ. δήμαρχο Ιωαννίνων, επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκο Γκόντα, με έντονη πολιτική παρουσία, διακεκριμένο νομικό και με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση.

Η Ν.Δ. έχει ήδη κάνει την πρόταση στον δυο φορές δήμαρχο Ν. Γκόντα, με τον τελευταίο να ζητά λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, καθώς και ο ίδιος βρέθηκε προ μεγάλης εκπλήξεως! Γι’ αυτό εξάλλου και το όνομά του δεν συμπεριελήφθη στην πρώτη λίστα με τα 28 ονόματα υποψηφίων που ανακοίνωσε η Ν.Δ. Επειδή ο πρ. δήμαρχος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, θα «ζυγίσει» την πρόταση και αναλόγως θα πράξει. Ίσως τελικά να ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αυτοδιοίκησης και ν’ ανοίξει ένας άλλος… ευρωπαϊκός! Κοντός ψαλμός αλληλούια!