Συνεργασία Ι. Στέφου με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

on .

KOINO HPEIROTON

Το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Ιωάννης Στέφος συνοδευόμενος από την περιφερειακή Σύμβουλο Παναγιώτα Αγγέλη, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου Παναγιώτη Νταή και την  πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Σαμίου.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου, αλλά και η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, όπως η ολοκλήρωση της μελέτης του άξονα Ηγουμενίτσα – Μαυρομάτι και η κακή κατάσταση του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας –Πρέβεζας. 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις διαδικασίες χρηματοδότησης των Δήμων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό την αύξηση της ευελιξίας για την υλοποίηση έργων.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τα στελέχη της Παράταξης στο παράρτημα ΑμεΑ Θεσπρωτίας – μονάδα Ηγουμενίτσας, όπου τους υποδέχθηκαν η Διευθύντρια της μονάδας Γκόλφω Γιαννακού, η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας Βασιλική Γόγολου και η κοινωνική λειτουργός της μονάδας Αθηνά Παππά. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση της μονάδας με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό, η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων αλλά και η ανάγκη προμήθειας ειδικού οχήματος μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες.