Στο σφυρί και πάλι τα τρία ακίνητα στους Αμπελόκηπους

on .

TAIPED1 AMPELOKHPOI

• Προς πώληση μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών θέτει το  ΤΑΙΠΕΔ  14 ακίνητα του ελληνικού δημοσίου, με την προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων να λήγει στις 31 Μαρτίου.
Τρία από αυτά αφορούν την πόλη των Ιωαννίνων, στους Αμπελόκηπους.
Τα εν λόγω ακίνητα παρουσιάζονται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr, ενώ ας σημειωθεί ότι είχαν βγει και πάλι προς πώληση πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, χωρίς να βρεθούν επενδυτές.
 Βέβαια, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ (που σήμερα είναι Κυβέρνηση), ανοιχτά είχε εκφράσει την αντίθεσή του, συμμετέχοντας μάλιστα τοπικά στελέχη του στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας.
Τα ακίνητα που εκ νέου βγαίνουν προς πώληση είναι:
- Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 285 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννιτών σε απόσταση 2,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης (πώληση).
- Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 284 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννιτών σε απόσταση 2,5 χλμ. από το κέντρο (πώληση).
- Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 292 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννιτών, σε απόσταση 2,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης (πώληση).