Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων με Αλβανούς αξιωματούχους

on .

KSENODOXOI ALBANOI

• Απόψεις για την τουριστική συνεργασία των Ιωαννίνων με την Αλβανία αντάλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού, σε συνάντηση που είχε με τον  πρόξενο της  Αλβανίας στα Ιωάννινα κ. Ανδρέα Κάσσο, τον βουλευτή της Επιτροπής της Αλβανικής Βουλής για θέματα πολιτισμού κ. Fatmir Toçi  και την  Γενική Διευθύντρια  του Ινστιτούτου Βιβλίου και Προώθησης και ταυτόχρονα Γενική Διευθύντρια του εκδοτικού οίκου "Toena" κα. Irena Toçi.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων, που υπογράφει ο κ. Κώστας Βλάχος από τη συνάντηση προέκυψαν τα εξής:
 1) Συμφωνήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου να παρουσιαστεί στα Ιωάννινα και στην συνέχεια στα Τίρανα,  το ντοκιμαντέρ που τράβηξε το Αλβανικό κρατικό κανάλι, της καλλιτεχνικής σύμπραξης των ζωγράφων των δύο χωρών, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην περιοχή μας. Η προβολή θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
2) Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Toçi με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τιράνων, για να πραγματοποιηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα,  συνάντηση των μελών των δύο  ενώσεων στην Αλβανία.