Η Ηπειρωτική ΒΙΚΟΣ ανάμεσα στις 110 κορυφαίες εταιρίες της Ε.Ε.

on .

BIKOS ANAPSYKTIKA

• Τέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις, μια εκ των οποίων η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ, συγκαταλέγονται στις 110 επιχειρήσεις της Ευρώπης, με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur», στα πλαίσια των European Business Awards.
Όπως ενημέρωσε η RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο η διάκριση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς ο θεσμός αυτός είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εδώ και εννιά χρόνια.

Οι επιχειρήσεις  
Καφές με ελληνική σφραγίδα, νερό και αναψυκτικά από την Ήπειρο, ελληνικός γύρος και μια φαρμακευτική εταιρία, είναι οι  τέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν. Πιο συγκεκριμένα:
• Coffee Island  -  The ELITE Award for Growth Strategy of the Year (βραβείο αναπτυξιακής στρατηγικής)
• Megas Yeeros -   The Import/ Export Award (βραβείο εισαγωγών/εξαγωγών)
• Pharma-Data  -  The Award for Customer Focus (βραβείο φροντίδας πελατών)
• BIKOΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟ­ΜΗ­ΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ) - The Bu­siness of the Year Award with Turnover of €26-150m (βραβείο καλύτερης επιχείρησης με τζίρο 26 – 150 εκατ. ευρώ).

Συνεχίζεται η ψηφοφορία  
Παράλληλα, όπως τονίζει η RBM Greece, συνεχίζεται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρία από τους National Champions της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 7 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας, η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο.
Τα European Business Awards είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης.