Θερμή η ανταπόκριση των Γιαννιωτών στην αιμοδοσία της Τράπεζας Ηπείρου

on .

SYNET TRAPEZA HPEIROU

• Με επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας ολοκληρώθηκε χθες στα Γιάννενα η Εθελοντική Αιμοδοσία, με πρωτοβουλία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η ανταπόκριση των εθελοντών-αιμοδοτών υπήρξε ιδιαίτερα θερμή ενώ η ενέργεια υποστηρίχτηκε και από την παρουσία μελών της Τράπεζας όπως ο Πρόεδρος κ. Ζωνίδης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Τσουκανέλης που έδωσαν το «παρών» διαδίδοντας  το μήνυμα του ανθρωπισμού και της αλληλοστήριξης.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου με την ιδιότητα του συνανθρώπου και στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δεσμεύθηκε δια στόματος του Προέδρου της να συνεχίσει κατά τη διάρκεια του έτους το έργο της προσφοράς και της αρωγής με ανάλογες ενέργειες, πάντα με γνώμονα την ευαισθησία στις ανθρώπινες ανάγκες.
Ο κ. Ζωνίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Ηπείρου για την παραχώρηση της αίθουσας, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» για την άψογη συνεργασία και την προώθηση αυτής της ανθρωπιστικής δράσης αλλά και όλους όσους συμμετείχαν συνδράμοντας στην εθελοντική αιμοδοσία.
Η Τράπεζα Ηπείρου με τη συγκεκριμένη ενέργεια κατάφερε να ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος που θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο των μελών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου όσο και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία απλή διαδικασία που σώζει ζωές, στην οποία όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε. Με αυτή την πρωτοβουλία συμπαράστασης και αγάπης η Τράπεζα Ηπείρου για ακόμα μία φορά, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η προσφορά… είναι στο αίμα της!