Με επιχειρηματίες της Ηπείρου συναντήθηκε ο Υποδιοικητής της ΤτΕ

on .

ZONIDHS MOYRMOYRAS

• Η άμεση επαφή του με επιχειρηματίες της πραγματικής οικονομίας της περιοχής, ήταν ο βασικός σκοπός της επίσκεψης του Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Καθηγητή  κ. Ιωάννη Α. Μουρμούρα στα Γιάννενα.
Η επίσκεψη αυτή είχε προγραμματιστεί ύστερα από την επιτυχημένη αύξηση Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και την συνάντηση που είχε ο Πρόεδρός της Κ. Ζωνίδης και ο Γεν. Δ/ντής Β. Τσουκανέλης στο γραφείο του κ. Μουρμούρα στην Αθήνα.
Η συνάντηση στα Γιάννενα οργανώθηκε από την Τράπεζα Ηπείρου σε συνεργασία με την Πρόεδρο του 6ου Π.Τ. Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κα Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου.
Στο «γεύμα εργασίας» ο Υποδιοικητής ανέλυσε τη διεθνή οικονομική κατάσταση και ειδικότερα την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις.
Κατά την παραμονή του στα Γιάννενα ο κ. Μουρμούρας, επισκέφτηκε το τοπικό Υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, το Οικονομικό Επιμελητήριο καθώς και τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.