Έκθεση για την εστίαση, την αναψυχή και τον τουρισμό!

on .

 WESTIA

• Πάνω από 5100 εργαζόμενους απασχολούν στις επιχειρήσεις τους οι 151 εκθέτες της 1ης κλαδικής έκθεσης «Westia 2016» που ανοίγει τις πύλες της το προσεχές Σάββατο, 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας.
Σ’ ένα χώρο 7.000 τετραγωνικών μέτρων θα παρουσιαστούν 1.134 brands και 131.146 προϊόντα, σε μια έκθεση που έρχεται να αποτελέσει θεσμό για την εστίαση, την αναψυχή και τον τουριστικό κλάδο στην Δυτική Ελλάδα και στα νότια Ιόνια Νησιά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η έκθεση, με οργανωτικό φορέα τον Σύλλογο Καταστημάτων και Αναψυχής νομού Αχαΐας, θα μείνει ανοικτή έως το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου, με τους διοργανωτές να υπολογίζουν αριθμό επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 15.000.
Την πρωτοβουλία υποστηρίζουν φορείς Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια και επαγγελματικές οργανώσεις την νοτιοδυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων και στις παράλληλες δράσεις της έχουν ενταχθεί ενημερωτικές ημερίδες και events με άξονα τα προβλήματα, τις προοπτικές, τις ευκαιρίες αλλά και τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της εστίασης, της αναψυχής και του τουρισμού.