Στην εξωστρέφεια «επενδύει» ο Δήμος Δωδώνης

on .

NTAKALETSHS DHMAKOPOYLOY 12 5 16

• Με στόχο την άρση της εσωστρέφειας της περιοχής του και το ενδεχόμενο ανάπτυξης συνεργασιών, ο Δήμος Δωδώνης συμμετέχει στην Πανηπειρωτική Έκθεση που εγκαινιάζεται αύριο, 7 μ.μ., στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ανατολής. Ο Δήμος έχει ήδη ενημερώσει τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους επιχειρηματίες για την πρόθεσή του να τους διαθέσει χώρο στο περίπτερο για την προβολή τους.
Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων, φορέων και επιχειρηματιών που θα λάβουν μέρος στην έκθεση προκειμένου να υπάρξει ο καλύτερος συντονισμός και την προετοιμασία του περιπτέρου και τη λειτουργία του τις ημέρες της έκθεσης.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης, τόνισε ότι η συμμετοχή του Δήμου στην "Πανηπειρωτική" αποτελεί βήμα για την άρση της εσωστρέφειας αλλά και μία προσπάθεια για την προβολή και την ανάπτυξη συνεργασιών.
Το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργήσει το περίπτερο του Δήμου παρουσίασε η αρμόδια αντιδήμαρχος Μυρτώ Δημακοπούλου, σημειώνοντας ότι η κοινή παρουσία στην έκθεση, Δήμου, Συλλόγων και επιχειρηματιών, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για εμβάθυνση της συνεργασίας.