Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για το τοπικό πρόγραμμα LEADER

on .

LEADER

• Με σύνθημα: «Μαζί Σχεδιάζουμε το Νέο Leader» η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ», ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης / ενημέρωσης, με στόχο τον καθορισμό της περιοχής εφαρμογής & τον σχεδιασμό του νέου τοπικού προγράμματος CLLD / LEADER, στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
 Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων στις ενέργειες διαβούλευσης / ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι φορείς της περιοχής, αλλά και ο τοπικός πληθυσμός έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για τον καθορισμό της περιοχής εφαρμογής, όσο και μία καταρχήν εκδήλωση του επενδυτικού ενδιαφέροντός τους.
Ας σημειωθεί ότι χθες και προχθές πραγματοποιήθηκαν δύο ενημερωτικές διαβουλεύσεις/ημερίδες που αφορούσαν τους τοπικούς φορείς της περιοχής εφαρμογής σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα.
Το πρόγραμμα
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις στις έδρες των Δήμων της περιοχής εφαρμογής. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Δήμος Μετσόβου, την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετσόβου.
- Δήμος Ιωαννιτών, την Τρίτη, 28 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» (παλιά σφαγεία).
- Δήμος Πωγωνίου, την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 9.30 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι
- Δήμος Κόνιτσας, την Τετάρτη, 29 Ιουνίου και 12.30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κόνιτσας
- Δήμος Δωδώνης, την Πέμπτη, 30 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης στην Αγία Κυριακή.
- Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, στις 10 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στα Πράμαντα.
- Δήμος Σουλίου, την Δευτέρα, 4 Ιουλίου, στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Καρκαμίσι) στην Παραμυθιά.
- Δήμος Φιλιατών, την Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 12.30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών στους Φιλιάτες.
- Δήμος Ηγουμενίτσας, την Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
- Δήμος Ζαγορίου, την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 9.30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου στους Ασπραγγέλους.
- Δήμος Ζίτσας, την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 12.30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας στην Ελεούσα.