«Η απλή αναλογική θα σημάνει αστάθεια και ακυβερνησία…»

on .

TASOYLAS KOSTAS 1

• «Η απλή αναλογική θα επισημοποιήσει την πολιτική αστάθεια εμποδίζοντας το πρώτο κόμμα να κυβερνήσει. Η αστάθεια και η ακυβερνησία είναι η μοναδική κληρονομιά ΣΥΡΙΖΑ για την μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή»!
Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Κώστας Τασούλας κληθείς να σχολιάσει τις νεότερες πολιτικές εξελίξεις οι οποίες έχουν μετατρέψει σε «καυτό» και το φετινό καλοκαίρι για τη χώρα μας. Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. αναφέρθηκε γενικότερα στις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Τσίπρα προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. δε θα συναινέσει σε αυτές!

Κατεδαφιστική πολιτική
Κατηγορηματικός ήταν ο Κ. Τασούλας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1», σχολιάζοντας τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, «ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να συντάσσει τα πολιτικά του απομνημονεύματα και επειδή κυρίως έχει να επιδείξει το τρίτο μνημόνιο και νέους φόρους, αυξήσεις στον ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές, πασχίζει να επιβάλλει την απλή αναλογική και το συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις νομίζοντας ότι έτσι θα πείσει πως ακολουθεί αριστερή πολιτική, ενώ έτσι ακολουθεί κατεδαφιστική πολιτική»!

«Δε θα βρουν τους 200…»
Προχωρώντας λίγο παραπέρα, ο Γιαννιώτης βουλευτής εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Κυβέρνηση δε θα εξασφαλίσει τις ψήφους που απαιτούνται για άμεση εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου.
Όπως είπε με έμφαση, «τώρα που καταλαβαίνουν πως έχασαν την πρώτη θέση επιχειρούν να φρενάρουν τη Ν.Δ. που ως πρώτο κόμμα διεκδικεί την δεδηλωμένη.  Η Βουλή δεν θα δώσει τις 200 ψήφους που χρειάζονται για να επισημοποιηθεί η χαοτική ακυβερνησία στη χώρα. Και η Ν.Δ., όπως δεσμεύτηκε ήδη ο πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέα κυβέρνηση της χώρας θα αποτρέψει την εφαρμογή μιας τόσο λάθος νομοθεσίας καταργώντας την».

Εκδηλώσεις - ΕΛΕΠΑΠ
Σε διάφορες εκδηλώσεις ανά το Νομό συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Τασούλας.
Πιο αναλυτικά, την περασμένη Κυριακή παρέστη στον επίσημο εορτασμό τιμής της μνήμης των εκτελεσθέντων κατοίκων του Κεφαλοβρύσου από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, ενώ προχθές παραβρέθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έγιναν στην Κόνιτσα για να τιμηθεί ο Άγιος Παΐσιος.
Παράλληλα, είχε την ευκαιρία μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σπύρο Βασιλείου και στελέχη της Ν.Δ. να επισκεφθεί την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων όπου έγινε ενημέρωση από την Πρόεδρό της Νατάσα Μπέγκα για τη δράση, τα προβλήματα και τις προοπτικές του σπουδαίου αυτού Ιδρύματος κοινωνικής προστασίας της περιοχής μας.