Καθυστερούν από τους στρατιωτικούς το επίδομα παραμεθορίων περιοχών!

on .

AKSIOMATIKOI STRATOY

«Καψόνι» στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές, όπως στην Ήπειρο, κάνει η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, παρακρατώντας για 6 και πλέον μήνες το νομοθετημένο επίδομα των παραμεθορίων περιοχών!
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με χθεσινή της ανακοίνωση, επιβεβαιώνει το γεγονός επισημαίνοντας μάλιστα ότι αυτό συμβαίνει παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις και επεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας. Το ποσό που οφείλεται ανέρχεται περίπου στα 700 ευρώ ανά στρατιωτικό, εκείνο όμως που προκαλεί μεγαλύτερη αγανάκτηση είναι ότι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν στις ίδιες περιοχές και πόλεις με τους στρατιωτικούς λαμβάνουν αδιάλειπτα το επίδομα.
Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου εκφράζει την απογοήτευση των μελών της καθώς και του συνόλου των στρατιωτικών οι οποίοι υπηρετούν στα σύνορα της πατρίδος, στην πιο απομακρυσμένη γραμμή των συνόρων φυλώντας Θερμοπύλες «καθώς – όπως υπογραμμίζει- βλέπουν για άλλη μια φορά να γίνεται διάκριση της Πολιτείας  εις βάρος τους».
Συνεχίζοντας ζητά την παρέμβαση όλων των βουλευτών, ενώ θέτει θέμα τροποποίησης του μισθολογίου, ώστε να περιληφθεί σε αυτό και το επίδομα παραμεθορίου, ώστε να καταβάλλεται απρόσκοπτα και αδιάλειπτα και σε αυτούς όπως συμβαίνει σε όλους τους εργαζόμενους σε παραμεθόριες περιοχές.