Το φρέσκο γάλα προϊόν ύψιστης προτεραιότητας για τη ΔΩΔΩΝΗ

on .

DODONH KEISOGLOY 1 6 17

• Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος ήταν η χθεσινή και η Ηπειρωτική βιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ τη γιόρτασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Από το μεσημέρι και έως το βράδυ έστησε δύο περίπτερα, ένα στην Κεντρική Πλατεία κι ένα στην Πλατεία Μαβίλη, απ’ τα οποία υπάλληλοί της μοίραζαν στους περαστικούς φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, ενημερωτικά φυλλάδια για τη θρεπτική αξία του κι ένα εκπτωτικό κουπόνι για όσους αγοράζουν το συγκεκριμένο προϊόν. Στο πλαίσιο αυτό, διέθεσε έναν τόνο γάλα στα Παιδικά Χωριά της Βάρης.
Σε δηλώσεις του από το περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Γαλακτοβιομηχανίας Γιάννης Κεΐσογλου σημείωσε πως το γάλα είναι για τη ΔΩΔΩΝΗ προϊόν ύψιστης και απόλυτης προτεραιότητας ως προς την ποιότητα, γι’ αυτό και είναι 100% Ελληνικό γάλα, Ηπειρώτικης παραγωγής, το οποίο συλλέγει από 5.500 παραγωγούς σε 514 χωριά και οικισμούς της περιοχής μας.
«Θέλουμε να μάθει ο κόσμος τι σημαίνει το γάλα ως βασικό συστατικό στην καθημερινή του διατροφή και ιδίως για τα παιδιά. Γι’ αυτό και η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μας και φιλοδοξούμε να την καθιερώσουμε επεκτείνοντας τις δράσεις μας», κατέληξε ο κ. Κεΐσογλου.