Το Επιμελητήριο επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων

on .

NODE MHTSHS 6 6 17

• Επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων πραγματοποίησαν ο Τομέας Δράσης Οικονομίας και ο Τομέας Δράσης Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μήτσης, έκανε μια πλήρη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της πόλης και του νομού. Τόσο ο πρόεδρος Σπύρος Βασιλείου, όσο ο τομεάρχης Οικονομίας Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης και ο τομεάρχης Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Στέργιος Ταλάρης, διαβεβαίωσαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την απαρέγκλιτη και ειλικρινή διάθεση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων να συνδράμει κατά το μέγιστο δυνατό στις πρωτοβουλίες του θεσμικού φορέα και στις εισηγήσεις του που συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών του επιχειρείν και που αποβαίνουν πάντα προς όφελος της κοινωνίας.
«Η ανάκαμψη και η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και της οικονομίας μας εν γένει αποτελούν κύριο μέλημα όλων μας. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι σταθερά δίπλα στους δοκιμαζόμενους εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες που έχουν δοκιμαστεί από την κρίση», τονίστηκε από την ΝΟΔΕ, ενώ συζητήθηκε και η πρωτοβουλία της Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς φορείς και θα φέρει την ονομασία «λύσεις χωρίς κόστος».
Από την πλευρά του ο κ. Μήτσης δεσμεύτηκε να συνεργαστεί και να βοηθήσει στην καταγραφή των προβλημάτων αλλά και στον εντοπισμό των πιθανών λύσεων που δε θα επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.