Πώς η εκπαίδευση συνδέεται με την πραγματική οικονομία

on .

TEI HPEIROY PREBEZA

• Εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματική στρατηγική ανάπτυξη στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον», πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ηπείρου που εδρεύει στην Πρέβεζα.
Στόχος της εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο, 8 Ιουλίου (από τις 11.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ.) στο Αμφιθέατρο «Νικόπολις» ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα, είναι το πέρασμα  από τη θεωρία στην πράξη και η σύνδεση της εκπαίδευσης με την πραγματική οικονομία. Ειδικότερα, πως οι στρατηγικές, οι πολιτικές και τα εργαλεία που εφαρμόζει στην πράξη, μια εταιρεία της εμβέλειας της Fraport  Greece μπορούν, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της Ηπείρου, να συμβάλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
- Στράτος Ιωάννου (Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας): «Υπηρετώντας την Τουριστική Ανάπτυξη της Ηπείρου».
- Γεώργιος Βήλος, (Γεν. Δ/ντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Fraport Greece): Το έργο επέκτασης εκσυγχρονισμού διαχείρισης και ανάπτυξης των 14 Ελληνικών Αεροδρομίων: επενδύοντας στο μέλλον της Ελλάδας».
- Ευγενία Κωνσταντινίδη (Υπάλληλος Περιφέρειας Ηπείρου - Π.Ε. Πρέβεζας, φοιτήτρια Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής): Βιωσιμότητα Περιφερειακού Πολιτιστικού Φορέα. Η μελέτη περίπτωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης».
- Κωνσταντίνος Καραμάνης (αναπλ. Καθηγητής Οικονομικών Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου): Η Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον».