Η νυν Διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν ανταποκρίθηκε στις επιταγές των καιρών

on .

DHMHTRIOY DHMHTRHS

• Την υποψηφιότητα της παράταξής του «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» για την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε χθες ο πρ. Πρόεδρος Δημ. Δημητρίου, εκφράζοντας την πρόθεση να συνεχισθεί το έργο που είχε γίνει κατά την δική του θητεία από το 2012 έως το 2014.
Ας σημειωθεί ότι το 2012 είχε προχωρήσει σε συνεργασία με την παράταξη του κ. Ι. Μήτση, μοιράζοντας σε επίπεδο προεδρίας την θητεία.
Ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι η διάδοχη κατάσταση δεν ανταποκρίθηκε στις επιταγές των καιρών, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. «Διακρίθηκε για την πλήρη αναποτελεσματικότητά της, για την απαξίωση κάθε θεσμικού και ουσιαστικού της ρόλου και για την εγκατάλειψη κάθε δραστηριότητας υπέρ των επιχειρηματιών της περιοχής μας. Αδράνεια, πολυδάπανες εκδηλώσεις μόνο για το «φαίνεσθε», μικροπολιτικές συνεργασίες με κυβερνώντες, σε μια εποχή που η κυβέρνηση κρατά μια πλήρως αντιεπιχειρηματική στάση, είναι τα «επιτεύγματα» της τωρινής διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη δική του θητεία σημείωσε ότι «η διοικητική επιτροπή, οι Σύμβουλοι αλλά και τα στελέχη του Επιμελητηρίου είχαν οργώσει κυριολεκτικά τον Νομό Ιωαννίνων, από το κέντρο του, την πόλη των Ιωαννίνων, έως το τελευταίο χωριό, και με σειρά ενημερωτικών και υποστηρικτικών εκδηλώσεων ενημέρωναν τους επιχειρηματίες για κάθε καινούργια επιχειρηματική ή χρηματοδοτική ευκαιρία».
Και σε άλλο σημείο ανέφερε ότι τότε «το Επιμελητήριό μας έκανε καίριες παρεμβάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, μπαίνοντας επικεφαλής πρωτοβουλιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και μη «χαρίζοντας κάστανα», μην παίζοντας πολιτικά παιχνίδια, με κανέναν εκ των κυβερνώντων. Ήταν η περίοδος που το Επιμελητήριο Ιωαννίνων εκπροσωπούσε τους δεινοπαθούντες επιχειρηματίες - μέλη του και κανέναν άλλον…».