«Πυρά» Ν. Κόκκινου - Τσουμάνη κατά του πρ. Προέδρου Δημ. Δημητρίου

on .

EPIMELHTHRIO IOANNINON TAMPELA

• Με αιχμές κατά του πρώην Προέδρου και επικεφαλής της «Κίνησης Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» κ. Δημήτρη Δημητρίου, η κ. Νικολέττα Κόκκινου - Τσουμάνη,  ανακοίνωσε χθες ότι μετά από 15 χρόνια ανιδιοτελούς παρουσίας της στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές.
«Με μια άκρως αντιδημοκρατική κίνηση, χωρίς καμία διαδικασία, λειτουργώντας ως αφεντικό κατάργησε την παράταξη της οποίας είμαστε μέλη και με την οποία όλοι μας εκλεχτήκαμε στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και αποφάσισε ότι δεν ταιριάζουμε. Επρόκειτο για μια ειλημμένη απόφαση από τον ίδιο και τον στενό του περίγυρο, την οποία μου ανακοίνωσε ο ίδιος λέγοντάς μου ότι αυτός αποφασίζει!!! Αν η «ενός ανδρός αρχή» που δεν ανέχεται διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες για την πολιτική της παράταξης δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά καταλήγω να αναρωτιέμαι τι είναι και τι νόημα έχουν οι εκλογές;», αναφέρει μεταξύ άλλων στη μακροσκελή δήλωσή της η κ. Κόκκινου - Τσουμάνη, που είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ιωαννίνων.
Οι πρώτοι υποψήφιοι
Χθες η «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη», ανακοίνωσε τους πρώτους 15 υποψήφιους για τις εκλογές, που είναι οι εξής:
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Δρ Δημήτρης Δημητρίου
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Βακαλοπούλου Αλεξάνδρα, Δεβέκος Μιχάλης, Μάνθος Ματθαίος
Τμήμα Εξαγωγών: Χρυσοστόμου Ευθύμιος
Τμήμα Υπηρεσιών: Βασιλείου Βασίλης Θανασιά Ασημούλα Λιόγκα Κλαίρη.
Μεταποιητικό Τμήμα: Αργύρης Θεόδωρος, Μπάρμπας Βασίλειος, Τσιάλιος Κύρκος, Αρλέτος Ηλίας, Στέφος Θεόδωρος, Παπαστεργίου Χαρίλαος, Τσακανίκας Νίκος.