Στόχος η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ενεργοποίηση των επαγγελματιών

on .

KSENODOXOI 30 10 17

• Η  Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων πραγματοποίησε με επιτυχία μια σειρά Συσκέψεων – Παρουσιάσεων σε όλα τα μεγάλα κέντρα της Π.Ε. Ιωαννίνων (Βόρεια Τζουμέρκα, Ζαγόρι, Κόνιτσα, Ιωάννινα, Μέτσοβο) το Στρατηγικό Σχεδιασμό για την τουριστική προβολή της Ηπείρου την τετραετία 2016-2019. Σκοπός των παρουσιάσεων ήταν η πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση  όλων των παραγωγικών και δημόσιων φορέων του Τουρισμού της Ηπείρου για όλες τις ενέργειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων. 
Στις παρουσιάσεις, πέραν των Ξενοδόχων, του ΔΣ της Ένωσης, και των επιχειρηματιών στον Τουρισμό, η Ένωση Ξενοδόχων χαρακτηρίζει πολύ σημαντική  την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στράτου Ιωάννου, ως επίσης και  των Δημάρχων Ι. Σεντελέ (Β. Τζουμέρκα), Β. Σπύρου (Ζαγόρι), κου. Παπασπύρου (Κόνιτσα) και  Κ. Τζαφέα (Μέτσοβο) μαζί με τους Αντιδημάρχους & Συμβούλους Τουρισμού.
Ο υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων κος. Κουδούνης, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι: «Τόσο η ανασυγκρότηση, η αναδόμηση και η νέα ταυτότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων όσο και η κατάρτιση & εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Προβολής 2016-2019, αποτελούν τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα που πρέπει ο καθένας να εκμεταλλευτεί, ώστε να εξελίξει την επιχείρησή του, και να εξελιχθεί μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε μια ισχυρή Ένωση με ισχυρά μέλη, συγκεκριμένους στόχους και αναπτυξιακή πολιτική & στρατηγική».
Με το πέρας των παρουσιάσεων ο  Αντιπεριφερειάρχης Στ. Ιωάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ι. Καραμπόνας, και όλοι οι Δήμαρχοι,   συνεχάρησαν το ΔΣ για το έργο που συντελείται, αλλά και δεσμεύτηκαν σε πλήρη στήριξη των ενεργειών και ένταξη του Σχεδίου δράσης της ΕΞΝΙ στα επιμέρους σχέδια και Τουριστική πολιτική του κάθε Δήμου αντίστοιχα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Κώστας Βλάχος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, ενδιαφερόμενους, παρευρισκόμενους και φυσικά τους φορείς, ζητώντας να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, «ώστε  ώστε με την παρουσία μας εμπράκτως να αναδείξουμε την συμμετοχή του Επαγγελματία στον Τουρισμό ως τον καθοριστικό παράγοντα στις Τουριστικές εξελίξεις του τόπου».