Δυναμικό «παρών» της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων στη γενική συνέλευση της ΠΟΞ

on .

KSENODOXOI 3 11 17

• Την Ετήσια Γενική της Συνέλευση πραγματοποίησε στην Αθήνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, με αθρόα συμμετοχή όλων των Προέδρων και αντιπροσώπων των Ενώσεων-Μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Δυναμική συμμετοχή είχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο ΔΣ Κ. Βλάχο, τον Γ. Γραμματέα Ε. Σιούτη, και τον Ταμία Γ. Θάνο, ως επίσημοι εκπρόσωποι του Πρωτοβάθμιου Οργάνου ΠΟΞ.
Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν μια σειρά πολύ σημαντικών επαφών του Υπ. Στρατηγικής & Ανάπτυξης Σ. Κουδούνη και των εκπροσώπων της Ένωσης, με τις ηγεσίες των Εθνικών θεσμικών οργάνων στον Τουρισμό.
Συγκεκριμένα, μεγάλης σημασίας ήταν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο ΣΕΤΕ και τον Πρόεδρο ΞΕΕ, καθώς επίσης καθοριστική ήταν η παρουσίαση των τελευταίων ενεργειών και δράσεων της Ένωσης, που ως αποτέλεσμα είχαν τον συντονισμό για την Οργάνωση Σύσκεψης του ΣΕΤΕ με επικεφαλή τον κ. Ρέτσο στα Γιάννενα στις 11 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.