Συνεργασία με τη Google για ψηφιακές δεξιότητες σε ΜμΕ

on .

PSHFIAKES DEKSIOTHTES 5 6 18

• Εκδήλωση με θέμα «Επίσημη εκκίνηση της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση» θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Ηπείρου τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, ώρα 10:30, στο Ξενοδοχείο «Du Lac». Η επίσημη εκκίνηση της Εθνικής συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση θα γίνει από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. Στην εκδήλωση  θα συμμετάσχουν  ακόμη στελέχη του Υπουργείου καθώς και εκπρόσωπος και στελέχη της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το πρόγραμμα.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στο πλαίσιό της θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου με την Google Hellas για την ανάληψη δράσεων που στόχο έχουν την  ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα. Ως πρώτη δράση της συνεργασίας αυτής,  προβλέπεται η  διάθεση από την Google Hellas δώδεκα ειδικών συμβούλων οι οποίοι για το αμέσως επόμενο διάστημα 3 - 6 μηνών, θα επισκέπτονται τις επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν, στην έδρα τους και χωρίς οποιοδήποτε κόστος, θα  παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την ψηφιακή προβολή τους στο χώρο του διαδικτύου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στη δράση από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν στο χώρο της εκδήλωσης, μετά το πέρας αυτής.  
• Οι εταιρίες οι οποίες θα παραβρεθούν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην Περιφέρεια Ηπείρου, Γρ. Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 26513-64202, 220 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.