Συνεργασία με την Περιφέρεια επιδιώκουν τα Επιμελητήρια Ηπείρου

on .

EPIMELHTHRIAKO SYMBOYLIO 4 10 18

• Τη συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου για την μέγιστη δυνατή απορρόφηση των περιφερειακών προγραμμάτων προς όφελος των επιχειρήσεων, επιδιώκει το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου, το οποίο συνεδρίασε προχθές στην Άρτα.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σημειώνεται επίσης ότι «τέθηκε το θέμα της καταγραφής της υπάρχουσας κατάστασης στην επιχειρηματικότητα της Ηπείρου, η δυναμικότητα των φορέων, αλλά και των παραγωγικών κλάδων ανά Επιμελητήριο, η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργειών, η παρουσίαση των δράσεών μας προκειμένου να διαγνώσουμε την βέλτιστη πρακτική την οποία θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στους φορείς μας, βελτιώνοντας την ανταποδοτικότητα αλλά και την αποδοτικότητά μας».
Επίσης έγινε συζήτηση «για την εύρεση κοινών στοιχείων που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με την Περιφέρεια, και επί των οποίων να έχουμε καταλήξει σε κάποιους βασικούς άξονες επιδιώξεων και στόχων».
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα πέντε εκ των επτά τακτικών μελών του και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κος Αλ. Πάσχος (εκ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας), οι Β’ & Γ’ Αντιπρόεδροι κ.κ. Ι. Γκολομάζος και Ι. Μπούρης εκ των Επιμελητηρίων Άρτας και Πρεβέζης αντίστοιχα, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γρ. Γκίκας και Χ. Τσάτσας εκ των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας αντίστοιχα. Απόντες ήταν οι Ι. Μήτσης Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΕΣΗ (η απουσία του οποίου χαρακτηρίζεται αδικαιολόγητη) και Δ. Δημητρίου (δικαιολογημένη απουσία) εκ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.