H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας

on .

BIKOS

• H Βίκος A.E, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης συμβάλλει από τη μεριά της στην προσπάθεια των δομών υγείας της χώρας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προέβη σε δωρεά για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για έργα υποδομής και ιατρικού εξοπλισμού απαραίτητα για τις ανάγκες του νοσοκομείου ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου Υγειονομική Φροντίδα. 
Παράλληλα, θέλοντας να στηρίξει την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, νοσηλευτών και ιατρικού προσωπικού, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες, προσφέρει προϊόντα της εταιρίας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό. Η Βίκος Α.Ε., όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τα 13 νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ανάγκη για τα εν λόγω προϊόντα και να διασφαλίσει ότι η προσφορά της θα συμβάλει με τρόπο ουσιαστικό στον καθημερινό αγώνα.