Συνάντηση Εκκίνησης Εργασιών για το Open Mall στο ιστορικό κέντρο

on .

OPEN MALL

Από κοινού σχεδιάζουν και υλοποιούν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου» (Open Mall) στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: Αραβαντινού, Παπάζογλου, Λόρδου Βύρωνος, Ανεξαρτησίας, Κάνιγγος, Τσιριγώτη (από Κάνιγγος μέχρι Αραβαντινού), Ζωής Καπλάνη, Παλαιολόγου, Κωλέττη, Καπλάνη, Κατσαντώνη, Χατζηκώστα (Αγίου Νικολάου) και Παρ. Ευαγγελίδη.
Η βασική ιδέα της πρότασης στηρίζεται στην ανάδειξη του ιστορικού – εμπορικού κέντρου της πόλης (οδός Ανεξαρτησίας και παρακείμενοι οδοί) με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής αυτής, η οποία διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.
Στόχοι της Δράσης είναι η αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και η οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, διοργανώνει την Συνάντηση Εκκίνησης Εργασιών (kick-off meeting) για το έργο: «Δράσεις OPEN MALL Επιμελητηρίου Ιωαννίνων», την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Epirus Palace» (7ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθήνας).
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο συγκεκριμένο ιστορικό-εμπορικό κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα δημιουργηθεί το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), προκειμένου να ενημερωθούν συγκεκριμένα για τις προβλεπόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
•Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν για τη συμμετοχή στο Epirus Palace την παρουσία τους έως τις 22 Ιουνίου και ώρα 15:00 στο Επιμελητήριο, κα Ζέρβα, τηλ.: 26510 76589 ή μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.