Τράπεζα Πειραιώς δύο φορές την εβδομάδα στην Κόνιτσα

on .

TRAPEZA PEIRAIOS KONITSA

• Δύο φορές την εβδομάδα θα λειτουργεί τελικά το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κόνιτσα.

Αυτή η... μέση λύση επιλέχθηκε από τη Διοίκησή της μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση περί πλήρους κατάργησής του.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νίκος Εξάρχου τονίζει πως η εξέλιξη τον χαροποιεί, παρόλο που προσδοκούσε πως το υποκατάστημα της Πειραιώς θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος σημειώνει πως «από την πρώτη ημέρα που πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Διοίκησης της Τράπεζας για την αναστολή λειτουργίας του τοπικού υποκαταστήματος, κινητοποιηθήκαμε και ενεργήσαμε με σοβαρότητα, συναισθανόμενοι ότι το ενδεχόμενο υλοποίησης της ανωτέρω πρόθεσης, θα αποτελούσε βαρύ πλήγμα για τον τόπο μας, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα αποτελεί το μοναδικό εναπομείναν σε ολόκληρο τον Δήμο».
Καταλήγει δε ευχαριστώντας δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν σ΄ αυτή τη θετική εξέλιξη, κάνοντας ειδική μνεία στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, τους βουλευτές Ιωαννίνων, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής & Κονίτσης, τον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας και την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών.