Και η Ήπειρος διακρίθηκε στα Βραβεία Best City Awards 2022

on .

DHMOS KONITSAS BRABEIO 11 3 22

• Έξι βραβεία έλαβε συνολικά η Ήπειρος (η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και οι Δήμοι Αρταίων, Ζίτσας και Κόνιτσας) στα Best City Awards 2022 που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε προχθές με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.

Τα βραβεία που έλαβε η Ήπειρος 4 GOLD (χρυσό) Βραβείο ο Δήμος Κόνιτσας για Ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού περιπέτειας.-SILVER (ασημένιο) ο Δήμος Ζίτσας για την Έξυπνη Διαχείριση Απορριμμάτων στο Δήμο/ Online Σύστημα Διαχείρισης Κάδων Απορριμμάτων & Στόλου Απορριμματοφόρων.

- SILVER (ασημένιο) στην Περιφέρεια Ηπείρου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της.

-SILVER (ασημένιο) στην Περιφέρεια Ηπείρου για τη Νέα οδό Πλαταριάς – Συβότων.

-BRONZE (χάλκινο) στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου για την Έκθεση τοπικών πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων GO LOCAL «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα».

- BRONZE (χάλκινο) στο Δήμος Αρταίων - Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) για το Σύστημα τηλεελέγχου / τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου / On line Σύστημα Παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης.