Πλήρως ανακαινισμένο το  κατάστημα Praktiker στα Γιάννενα

on .

221011 Praktiker 011 copy

• Στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά της στα Γιάννενα καλωσορίζει τους πολίτες η Praktiker Hellas. Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με γνώμονα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς όλους και την καινοτόμο εξέλιξη με «πράσινο» πρόσημο», επενδύει σταθερά στα καταστήματά της με νέες τεχνολογίες και προηγμένο εξοπλισμό. Πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της εποχής, η Praktiker στα Ιωάννινα προχώρησε στην εγκατάσταση LED φωτισμού στις εγκαταστάσεις της με σκοπό να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, εξοικονομώντας πόρους. Το κατάστημα διαθέτει σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 2 φορτιστές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Όπως και στα υπόλοιπα καταστήματά της, έτσι και στο κατάστημα των Ιωαννίνων διαθέτει parking ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός λιγότερο ενεργοβόρου και πιο βιώσιμου μέλλοντος για όλους.

Παράλληλα, το κατάστημα των Ιωαννίνων όχι μόνο γίνεται πιο «πράσινο», αλλά γίνεται και πιο φιλικό και ευχάριστο στον πελάτη αναβαθμίζοντας την εμπειρία των αγορών με βελτιωμένη σήμανση των διαδρόμων και των προϊόντων, με ολοκληρωμένα concepts για έμπνευση και φρέσκες ιδέες, με νέες παρουσιάσεις, εμπλουτισμένες εκθέσεις επίπλων, ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών, στρωμάτων, ειδών υγιεινής, εξοπλισμού θέρμανσης και πολλές νέες σειρές προϊόντων. Γίνεται, όμως, και πιο συμπεριληπτικό, αφού είναι από τα πρώτα του δικτύου της εταιρείας που γίνεται προσβάσιμο από εμποδιζόμενα άτομα και άτομα με αναπηρία, ενώ μέσα στην πλήρως ανανεωμένη έκθεσή του περιλαμβάνεται και ειδική γκάμα προϊόντων για το σπίτι, που δίνει στους συνανθρώπους μας με αναπηρίες τα εργαλεία με τα οποία θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητά τους.

Η εταιρεία έχει ετοιμάσει μοναδικές προσφορές με ισχύ έως και αύριο, Σάββατο σε ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, απαίτηση και επιθυμία…