Η Περιφέρεια Ηπείρου θα πάει Λονδίνο για έκθεση τουρισμού

on .

PERIFEREIA LONDINO

• Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 - 9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.  Στο πλαίσιο των ενεργειών της για συνεχή στήριξη της εξωστρέφειας των επαγγελματιών τουρισμού, η Περιφέρεια θα φιλοξενήσει  στο περίπτερό της όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία, για να επικοινωνήσουν με το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την  ανάπτυξη συνεργασιών προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους. 

 Για την διευκόλυνση των επαγγελματιών, η Περιφέρεια κάνει γνωστό πως θα διαθέσει κάρτα εισόδου «Επισκέπτη» στην Έκθεση, η οποία  θα εκδοθεί «δωρεάν», μέσα από το link που θα σταλεί, αμέσως μόλις οι επαγγελματίες γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φόρμα συμμετοχής.