Νέα βραβεία ποιότητας για τα προϊόντα «Δωδώνη»!

on .

DODONH FETA DOXEIA

• Προϊόντα υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό το γνήσιο γάλα παράγει διαχρονικά η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» κι αυτό, πέρα από τους ίδιους τους καταναλωτές, είναι κάτι που αξιολογείται θετικά και επιβραβεύεται και από φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον διατροφικό κλάδο.

Στο πλαίσιο, αυτό, αγαπημένα στους καταναλωτές προϊόντα «Δωδώνη» διακρίθηκαν και πάλι μέσω του διαγωνισμού «Superior Taste Awards» που διεξάγει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης, ένας κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός, ο οποίος έχει αντικείμενο την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Πιο συγκεκριμένα, με την ανώτατη διάκριση γεύσης (τρία χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν η Φέτα Π.Ο.Π Δωδώνη και το Dodoni Authentic Greek Yogurt 2%, το οποίο έλαβε συμπληρωματικά και το Crystal Taste Award καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε τρία χρυσά αστέρια, αντικατοπτρίζοντας τη συνεχή επιδίωξη της γαλακτοβιομηχανίας και την ικανότητά της να προσφέρει με συνέπεια μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.

Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των δύο αστεριών, ξεχώρισαν αγαπημένα προϊόντα όπως το Γαλοτύρι «Δωδώνη», το πρόβειο γιαούρτι και η διαχρονική Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.

Δεκάδες διακρίσεις

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετρώντας περισσότερες από 70 εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεία από το 2015 μέχρι σήμερα, που επιβραβεύουν την αφοσίωση της εταιρείας στην παραγωγή εξαίρετης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, την δυναμική επιχειρηματική της ανάπτυξη, αλλά και την επιτυχημένη επικοινωνιακή της στρατηγική, η ‘Δωδώνη’ παραμένει πιστή στις αξίες και στη δέσμευσή της να μεταφέρει τη γεύση του καλού στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών».

Ο Μιχ. Παναγιωτάκης

Με αφορμή τις νέες αυτές βραβεύσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε από έναν τόσο καταξιωμένο θεσμό όπως τα Superior Taste Awards, καθώς αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης όλης της οικογένειας της ‘Δωδώνη’ για κάθε ένα προϊόν που παράγουμε. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης, ποιότητας και παράδοσης, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις καλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές απολαύσεις σε κάθε άκρη της γης».