Τα 4 πράγματα που αξίζει να αγοράσεις στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

on .

24

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις πλησιάζουν και όλοι σκεφτόμαστε το τι αξίζει να αγοράσουμε. Πολλές φορές οι χαμηλότερες τιμές μας βάζουν σε δίλημμα να πάρουμε πράγματα τα οποία είτε δε χρειαζόμαστε πραγματικά είτε η τιμή τους δεν είναι και τόσο «εκπτωτική» όσο πιστεύουμε. Τα ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν που βρισκόμαστε σπανίως θα βρίσκονται σε κάποια προσφορά την οποία αξίζει να εκμεταλλευτούμε. Ποια είναι η δική μας πρόταση;

Αγοράζουμε ρούχα και παπούτσια για το φθινόπωρο και το χειμώνα που θα έρθει!

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο μέσα στον Αύγουστο, με την τόση ζέστη που υπάρχει, να ψωνίζετε χειμωνιάτικα αλλά σίγουρα με αγορές out of season και πόσο μάλλον στη διάρκεια των εκπτώσεων, δε θα το μετανιώσετε.

Πάμε να δούμε κάποια κομμάτια τα οποία μπορούμε να βρούμε πολύ οικονομικά και θα μας συντροφεύουν σε όλη τη χειμερινή σεζόν.

Sneakers

Τα sneakers https://www.migato.com/el/gynaikeia/papoutsia/sneakers.html είναι το πιο βολικό και απαραίτητο παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Ιδανικό για βόλτες, office looks αλλά  και all day outfits που απαιτούν άνετο καια ξεκούραστο περπάτημα. Υπάρχουν αμέτρητα είδη στην αγορά είτε τελείως αθλητικά είτε πιο casual τα οποία μπορούν να φορεθούν ακόμα και τους πιο καλοκαιρινούς μήνες.

Πουλόβερ

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η καλύτερη εποχή για να εφοδιαστείς τα χειμωνιάτικα σου πουλόβερ είναι στις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Τα μαγαζιά προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα κομμάτια που έχουν μείνει, από την προηγούμενη συλλογή, καθώς από το φθινόπωρο αναμένεται new collection. Για να το επιτύχουν αυτό, οι εκπτώσεις σε ρούχα όπως τα πουλόβερ είναι συχνά αρκετά μεγάλες. Έτσι, με τα χρήματα τα οποία θα δίναμε το χειμώνα για να αγοράσουμε ένα τεμάχιο με λίγο ψάξιμο το καλοκαίρι μπορούμε να πάρουμε δύο, ακόμα και τρία.

Παντόφλες

Οι γυναικείες παντόφλες δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα μας έρθει στο μυαλό όταν πάμε για ψώνια. Πολλές φορές επίσης, υποτιμούμε την σημαντικότητά τους. Είναι ένα κομμάτι το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στην άνεσή μας τις ώρες που βρισκόμαστε στο σπίτι καθώς μας ξεκουράζει. Στις εκπτώσεις έχουμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε σε πολύ οικονομική τιμή ένα βολικό ζευγάρι – ακόμα και ανατομικό -  το οποίο θα μας συντροφεύει και θα μας ζεσταίνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Πιτζάμες

Εμπλουτίζοντας την ιδέα για άνεση και ζεστασιά στο σπίτι, εξοικονομώντας χρήματα, μία καλή επένδυση αποτελούν οι πιτζάμες. Οι πιτζάμες είναι το «ρούχο» που μας συντροφεύει στις πιο ήρεμες και χαλαρές στιγμές μας. Μας αξίζει λοιπόν, σε αυτές τις στιγμές, αυτό που φοράμε να μας δίνει την αίσθηση του ποιοτικού. Μία καλή πιτζάμα συχνά μας φαίνεται περιττά ακριβή γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε αυτή η αγορά να γίνει την περίοδο των εκπτώσεων. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι αυτό που θα φοράμε θα είναι το καλύτερο δυνατό για εμάς  πχ σε ύφασμα χωρίς να ξοδέψουμε τα χρήματα της αρχικής της αξίας.