Στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

on .

BIKOS BRABEIO 2 11 23

• Μια ακόμη σημαντική διάκριση πέτυχε επιχείρηση του τόπου μας. Ο λόγος για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. που βραβεύτηκε μαζί με άλλες πέντε εταιρίες στα 7α Growth Awards, τα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που συνδιοργανώνονται από τη Eurobank και την Grant Thornton.

Η διοργάνωση αναδεικνύει τις δυναμικές εταιρίες που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις, με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη του ελληνικού επιχειρείν.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε H κα. Ελένη Θεοχάρη, Συνιδρύτρια & Chief Operating Officer, η οποία στις δηλώσεις της ανέφερε ότι «η διάκριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και επιβραβεύει μία αναπτυξιακή πορεία τριών δεκαετιών. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από την απομονωμένη τότε και, παράλληλα, ευλογημένη Ήπειρο και στηρίχθηκε σε μία τεχνοκρατική βάση για την ανάπτυξή της, βλέποντας πάντα ψηλά, έχοντας όραμα και μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας. Η δεύτερη γενιά έχει ήδη εισέλθει στην εταιρία και συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξή της».

Την έναρξη της τελετής, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Χατζηδάκης, κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υπουργός Εργασίας και Αδ. Γεωργιάδης. 

Εκτός από την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων – ΒΙΚΟΣ Α.Ε., οι άλλες πέντε επιχειρήσεις που διακρίθηκαν είναι οι εξής: ● Cenergy Holdings ● ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ● Rontis Hellas ● UNI-PHARMA SA ● Start Up / Scale Up | Hack The Box.