Εκδήλωση στα Γιάννενα για την Πτηνοτροφία

on .

PTHNOTROFEIO

«Πτηνοτροφία: Επενδύοντας στη Γνώση, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που θα γίνει μεθαύριο, Παρασκευή στη «Φρόντζου Πολιτεία» με πρωτοβουλία του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνέχεια των επιτυχημένων κύκλων διεξαγωγής του προγράμματος κατάρτισης Ακαδημία Πτηνοτροφία, με ιδιαίτερη απήχηση στις περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας. 

Η εκδήλωση απευθύνεται στους απόφοιτους της Ακαδημίας Πτηνοτροφίας από τις περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας, σε νέους πτηνοτρόφους και σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μελλοντικά στο πρόγραμμα κατάρτισης Ακαδημία Πτηνοτροφίας. Όπως γίνεται γνωστό, μέσω της Ακαδημίας Πτηνοτροφίας, τα 4 τελευταία χρόνια, έχουν εκπαιδευτεί 117 ωφελούμενοι πτηνοτρόφοι (2019-2022) από την Άρτα και τα Γιάννενα, ενώ φέτος εκπαιδεύονται επιπλέον 55 πτηνοτρόφοι από την Ήπειρο. 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει ώρα 17.45 με χαρετισμούς από τους Αλέξανδρο Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου, Ευθυμία Λαζαρίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του οργανισμού Νέα Νέα Γεωργία-Νέα Γενιά και Αλέξιο Πολυτάκη, Director Αγροτικής Τραπεζικής, Τράπεζα Πειραιώς.