Επτά νέες διακρίσεις για τη «Δωδώνη» λίγο πριν την εκπνοή του 2023!

on .

DODONH ERGOSTASIO

Επτά βραβεία απέσπασε συνολικά η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Healthy Food & Beverage Awards, λίγο πριν την εκπνοή του 2023. 

Μάλιστα η εταιρία απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του θεσμού και αναδείχθηκε «Healthy Food & Beverage Brand Of The Year».

Εκτός λοιπόν από την κορυφαία διάκριση η εταιρία κέρδισε 4 χρυσά βραβεία για το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, τη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι, το γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, καθώς και για τα Σνακ Φέτας, 1 χάλκινο βραβείο για το Παραδοσιακό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και 1 ασημένιο για το ΔΩΔΩΝΗ Spread.

Στο πλαίσιο της λαμπερής βράβευσης, απονεμήθηκαν και τα Vegan Awards 2024, με τα αγαπημένα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d να κερδίζουν τις εντυπώσεις για ακόμα μια χρονιά, καθώς διακρίθηκαν με το GOLD βραβείο. Η σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d αποτελείται από το Plant’d Βρώμη, το Plant’d Βρώμη- Βανίλια, το Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα και τον νέο κωδικό ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά με τις νέες βραβεύσεις: «Για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ, η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης είναι βασική προτεραιότητα. Η ανάδειξή μας ως «Healthy Brand of the Year», μαζί με τα υπόλοιπα 6 βραβεία που λάβαμε, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσής μας σε αυτήν. Η αναγνώριση που λαμβάνουμε από θεσμούς σαν τα Healthy Food & Beverage Awards, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την πορεία μας με συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω από όλα με το πάθος που μας διακρίνει εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα».