Για τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία ενημερώθηκαν οι μηχανικοί

on .

TEE XRHMATODOTIKA ERGALEIA

Μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας, το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης προσπάθειας του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ για την ανάδειξη του ρόλου του στην τοπική κοινωνία, αλλά και με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες στους μηχανικούς για να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που συνδιοργανώθηκε από το ΤΕΕ Ηπείρου και το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ, οι μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση, άμεσα, γρήγορα και ψηφιακά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ, Γιάννη Τσίγκρο, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ηπείρου της ΠΕΔΜΕΔΕ, Γιώργο Ντάτση, τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ, Κωνσταντίνο Μακέδο, ενώ εκ μέρους της ΕΑΤ μίλησε η Ελένη Κολοφωτιά, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Συνεπενδύσεων και Εγγυήσεων της ΕΑΤ.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τσίγκρος, σημείωσε αρχικά πως το Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ προσπαθεί να είναι δίπλα στους συναδέλφους και να ενισχύει αλλά και να αναδεικνύει το ρόλο τους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση εργαλείου Μικροχρηματοδότησης – Έκδοση νέου δανείου, από τον CEO του ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο.