Η Περιφέρεια Ηπείρου θα πάει σε έκθεση τουρισμού στη Βιέννη

on .

EKTHESH PERIFEREIA BIENH

• Στην Έκθεση τουρισμού FERIEN MESSE WIEN που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη το διάστημα 14 - 17 Μαρτίου θα λάβει χώρα η Περιφέρεια Ηπείρου. Η εν λόγω έκθεση θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ευρώπης, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 800 εκθέτες από 70 χώρες και προσελκύσει  περισσότερους από 150.000 επισκέπτες. 

Η  Περιφέρεια θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και μπορούν να φιλοξενηθούν με εκπροσώπους τους Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς της Ηπείρου αλλά και επιχειρήσεις του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής. 

Απαραίτητη προϋπόθεση, για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω της συμπλήρωσης φόρμας και αποστολής της στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως την Δευτέρα, 4 Μαρτίου. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής. Πληροφορίες: Αρετή Στασινού, τηλέφωνο:2651364222.