Τα προβλήματα των επαγγελματιών καταγράφει η ΟΕΒΕ Ν. Ιωαννίνων

on .

EPIMEL ARABANTINOY TAMPELA

• Κύκλο συναντήσεων με τις Διοικήσεις των σωματείων - μελών της ξεκίνησε η Ομοσπονδία ΕΒΕ Νομού Ιωαννίνων, στην προσπάθειά της να εξετάσει τρόπους δράσης και να παρέμβει ώστε να βρεθεί λύση σε προβλήματα όλων των κλάδων των επαγγελματιών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 4 Ιουλίου συναντήθηκε με τις Διοικήσεις των Σωματείων: Κυλικείων, Καφέ Μπαρ και κέντρων διασκέδασης, Κουρέων – Κομμωτών, Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.
Στις 16 Ιουλίου συναντήθηκε με τις Διοικήσεις των Σωματείων: Μηχανοτεχνιτών – Φανοποιών Αυτοκινήτων, Ηλεκτροτεχνιτών αυτοκινήτων, Φορτοταξί, Συντηρητών Ανελκυστήρων.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μέσα από διαλόγους όχι μόνο για τα κοινά αλλά και για τα εξειδικευμένα προβλήματα κάθε κλάδου, η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, κατέγραψε προβληματισμούς των συναδέλφων και δεσμεύτηκε πως με την ολοκλήρωση της συνολικής καταγραφής προβλημάτων και των υπόλοιπων κλάδων, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για νέα συνάντηση αλλά και παρεμβάσεις».