Υπεξαίρεσε τα στοιχεία τραπεζικής κάρτας και έκανε 37 διαδικτυακές συναλλαγές

on .

PLASTIKO XRHMA KARTA

Μια ακόμη διαδικτυακή απάτη εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συλλαμβάνοντας έναν ημεδαπό, ο οποίος πραγματοποίησε εμπορικές συναλλαγές αφού πρώτα είχε υπεξαιρέσει τα στοιχεία τραπεζικής κάρτας ηλικιωμένου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος, εργαζόμενος σε κατάστημα περιοχής των Ιωαννίνων στις 29 Νοεμβρίου απέσπασε τον αριθμό της κάρτας και τους προσωπικούς κωδικούς ηλικιωμένου πελάτη και  στη συνέχεια προέβη με τη χρήση της μέσα σε ένα 24ωρο σε 37 (!) εμπορικές διαδικτυακές συναλλαγές σε καταστήματα, ζημιώνοντας τον παθόντα με το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.125 ευρώ. Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη για ναρκωτικά 

Στα άλλα νέα του αστυνομικού δελτίου, σε περιοχή της Πρέβεζας συνελήφθη ημεδαπός, διότι, όπως διαπιστώθηκε, κατείχε στο σπίτι του συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 88 γραμμαρίων και συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), τα οποία και κατασχέθηκαν.