Ι. ΜΗΤΣΗΣ: Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα…

on .

MHTSHS

«Βαφτίζοντας τις χορηγίες σε συνδιοργάνωση, σπαταλάμε τα χρήματα των μελών μας σε σωματεία που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα χωρίς να είναι μέλη μας».

Αυτό τονίζει σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» κ. Γιάννης Μήτσης, ασκώντας σκληρή κριτική στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Μ. Χρυσοστόμου. Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει: «στη χθεσινή Διοικητική Επιτροπή ο κ. Χρυσοστόμου και η παράταξή του «Κίνηση επιχειρηματιών για την ανάπτυξη» μαζί με τον τύποις ανεξάρτητο γενικό γραμματέα, ψήφισαν για συνδιοργάνωση του 2ου ξενόγλωσσου μαθητικού συνεδρίου TEDex του σωματείου ELA με έδρα την Αθήνα στηριζόμενοι σε μία επιστολή που αναφέρει ότι θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου χωρίς λεπτομέρειες κόστους –πόλης –διοργάνωσης κλπ…».

Και διερωτάται ο κ. Μήτσης: «Αλήθεια το σωματείο αυτό δεν έβρισκε χορηγούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και έφτασε στα Γιάννενα;».

Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, «να ασχοληθεί με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νομού μας (ακρίβεια -αεροδρόμιο-POS-οφειλές ΕΦΚΑ-δημοτικά τέλη-φυσικό αέριο-κλπ.) να τα φέρει στην Δ.Ε. και στο Δ.Σ. για αποφάσεις και παρεμβάσεις ουσίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ασχολείται μόνο με ταξίδια, χορούς και δεξιώσεις, πάντα με απευθείας αναθέσεις με ποσά καθόλου ευκαταφρόνητα που αγγίζουν μέχρι και τα 15.000 ευρώ…».